Babagan Kita

office (2)

SZLightall Optoelectronics Co., LTD.

SZLIGHTALL Optoelectronics Co., LTD. didegaké ing 2013. kantor pusaté dununge ing Shenzhen. Kaya sing dingerteni, Shenzhen minangka basis industri sing dipimpin kanthi gedhe, ing kene ana rantai SUPPLY lengkap tampilan LED. Kita minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing fokus ing R&D, manufaktur, ritel lan porsi tampilan LED. Kita duwe pusat operasi lan basis manufaktur ing Shenzhen, wis ngekspor menyang luwih saka 100 negara ing saindenging jagad, kanthi akeh macem-macem proyek sing sukses.
Sawise pirang-pirang taun berkembang, kita wis nglumpukake pengalaman R&D sing akeh lan duwe peralatan produksi otomatis kelas kapisan, pabrik produksi otomatis bersih standar lan piranti sistem anti-statis. Wis nggawe proses tampilan profesional sing sistematis, tampilan, sing menehi jaminan efektif kanggo perbaikan kualitas stabil lan biaya produk sing efektif kanggo kita.
Produk kasebut duwe macem-macem macem-macem lan macem-macem struktur, produke nutupi tampilan warna lengkap LED kanggo njero ruangan lan ruangan, tampilan iklan LED, tampilan panggung LED, tampilan bentuk sing ora normal, tampilan truk seluler, tampilan olahraga LED, tampilan informasi lalu lintas LED, sing wis dominasi ing pasar domestik lan internasional ing industri iki.

Saiki, kita duwe luwih saka 5000 kasus sing sukses ing saindenging jagad. Kita entuk kapercayan saka merek internasional lan tampil ing pirang-pirang kompetisi global lan kegiatan internasional, narik perhatian para ewonan pelanggan. Kita tetep ngandel karo kapercayan operasi: "produk kinerja tinggi, teknologi level tinggi, layanan berkualitas tinggi". Kita tetep fokus ing pelanggan lan tetep nggawe adhedhasar panjaluk pelanggan, entuk rasa hormat lan kepercayaan. Produk kami dadi standar ing sertifikasi standar 3C, UL, TUV, EMC, CE, RoHS lan ISO9001 ing industri.
Perusahaan kita duwe tim pemasaran, teknologi lan manajemen sing apik banget, dheweke duwe pengalaman akeh ing mabur iki, saengga kita bisa fokus karo R&D produk, entuk produk anyar lan nambah teknologi kanthi terus-terusan. Tim kasebut minangka layanan online 24 jam, siyap kanggo ngrampungake masalah apa wae kanggo para pelanggan. Amarga produk berkualitas tinggi kanthi rega kompetitif, solusi profesional lan layanan purna jual, Perusahaan Lightall entuk pujian saka para pelanggan ing saindenging jagad. Nanging, kita ora bakal mandheg; kita bakal terus nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Target kita njaga kerjasama jangka panjang karo para pelanggan.

factory