Hubungi Kita

Alamat

Lantai 4, Taman Industri Liyujia, 33 Yuanling Avenue, Jalan Shiyan, Distrik Baoan, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong

Telpon

Telpon: 15915479822
Whatsapp: +8615915479822

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita