• Lightall Indoor Fixed LED Display

    Tampilan LED Fix Indoor Lightall

    Dirancang khusus kanggo aplikasi tampilan LED tetep kanthi desain fashion
    Instalasi gampang tanpa struktur baja kanggo ndandani, bisa digantung utawa dipasang ing tembok lsp.
    Jembar piksel Ultra sempit P2.6 / P2.97 / P3.91 / P4.81
    Ringan 6kg, aluminium mati, ultra tipis, kekandelan 60mm
    Total Pangopènan Ngarep kanggo ngirit ruangan, trep lan cocog ing endi wae
    Digunakake ing pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bioskop, ruang rapat, bandara lsp.

  • LIGHTALL Indoor HD LED Video Wall Display

    Tampilan Tembok Video LED HD Indoor LIGHTALL

    Panel UHD dipimpin panel khusus digunakake kanggo studio TV, pusat konferensi, pusat monitoring lan bioskop, museum, dll. Sambungan tanpa wates, rasio kontras sing dhuwur, tingkat refresh anyar, level abu-abu sing dhuwur 16.

  • Lightall Poster LED Display

    Tampilan LED Poster Lampu

    Lampu super, saben layar poster sing dipimpin udakara 35kg
    Gampang dipasang lan dipindhah.
    Pangopènan ngarep.
    Kontrol nganggo 3G, 4G, USB lan HDMI.
    Prestasi bisa ngirim video lan gambar kanthi APP terminal cerdas.
    Poster LED 2-6 pcs bisa digabung lan ngasilake gambar sing lengkap.
    Dhukungan jogan, gantung dipasang

  • Lightall Transparent LED Display

    Tampilan Lampu LED Transparan

    Tampilan LED transparan apik kanggo dekorasi, desain kreatif lan panggunaan pariwara, kerjane padha karo layar LED normal, sing paling cocog kanggo tembok bangunan kaca ing njero ruangan. Animasi 3D sing kreatif bakal nggawa pengalaman visual sing nyengsemake lan jelas, lan masarakat bisa ndeleng liwat kaca tanpa ngalangi.