Tampilan Tembok Video LED HD Indoor LIGHTALL

Katrangan singkat:

Panel UHD dipimpin panel khusus digunakake kanggo studio TV, pusat konferensi, pusat monitoring lan bioskop, museum, dll. Sambungan tanpa wates, rasio kontras sing dhuwur, tingkat refresh anyar, level abu-abu sing dhuwur 16.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Panel UHD dipimpin panel khusus digunakake kanggo studio TV, pusat konferensi, pusat monitoring lan bioskop, museum, dll.
Sambungan sing mulus, rasio kontras sing dhuwur, tingkat refresh sing luwih dhuwur, level abu-abu 16 sing dhuwur.
Desain ergonomis, aspek & resolusi 16: 9.
Pilihan Multi Pixel Pitch: P1.25 / P1.56 / P1.667 / P1.875 / P1.923

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

1. bobot entheng lan lancip

Malaikat Ndeleng Gedhe
Kabinet bobot 6kg, kekandelan 65mm, ngirit ruangan kanggo instalasi.
Sudut tampilan gedhe nganti 160 ° sing bisa narik luwih akeh pamirsa saka arah sing beda.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

3. Rasio paling apik lan Sambungan Mulus

Rasio aspek kabinet 16: 9, gampang entuk syarat HD, 4K, 8K HD.
Seri UHD nampilake omah aluminium casting modern sing inovatif lan desain kunci cepet unik sing nggawe splicing mulus lan instalasi cepet.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

4. Pangopènan Ngarep

Pangopènan ngarep ing 3 detik, sampeyan bisa luwih gampang njupuk modul sajrone 3 detik kanthi alat profesional, nyuda biaya pangopènan.
Modul, catu daya lan kertu panampa, bisa dijaga ngarep.
Ngirit wektu, tenaga kerja & biaya, layanan ngarep Magnetik,
Copot modul ing 1 detik,

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Splicing Mulus
Kesalahan rata-rata layar <= 0.01mm.
Lemari klompok sing beda ukurane padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi.
Déwan lan pembongkaran sing gampang,

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

5. Aplikasi

* Organisasi Bisnis:
Supermarket, mal blanja skala gedhe, hotel kanthi peringkat bintang, agen perjalanan
* Organisasi Keuangan:
Bank, perusahaan asuransi, kantor pos, rumah sakit, sekolah
* Papan Umum:
Subway, bandara, stasiun, taman, aula pameran, stadion, museum, bangunan komersial, ruang rapat
* Hiburan:
Bioskop, klub, panggung.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

6. Parameter

Informasi iki kanggo referensi sampeyan amarga beda konfigurasi lan paramèter kanggo produk.

Seri Produk P1.25 P1.56 P1.667 P1.875 P1.923
Jarak piksel 1,25mm 1,56mm 1,667mm 1.875mm 1.9mm
Ukuran kabinet 600x337.5mm 600x337.5mm 600x337.5mm 600x337.5mm 400x300mm
Resolusi kabinet 480x270dots 385x216 titik 360x202dots 320x180 titik 208x156 titik
Padhang 1000CD 1000CD 1000CD 1000CD 1000CD
Bobot Kabinet 6kg
Tingkat anti banyu IP43
Tingkat Refresh 3840Hz
Jaminan 3 Taun
Jangka Urip ≧ 1000000jam

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita