Tampilan LED Luar Ruangan Lampu

Katrangan singkat:

Tampilan iklan njaba ruangan dirancang lan dibangun kanggo nahan kahanan cuaca sing ora apik lan nyedhiyakake pilihan papan reklame tampilan LED luar biasa sing bisa sampeyan prelu dipercaya.

Layaré cocog kanggo plaza, pusat perbelanjaan, stadion, papan reklame, kasino lan macem-macem aplikasi ruangan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Tampilan LED Luar Ruangan

Tampilan iklan njaba ruangan dirancang lan dibangun kanggo nahan kahanan cuaca sing ora apik lan nyedhiyakake pilihan papan reklame tampilan LED luar biasa sing bisa sampeyan prelu dipercaya.
Layaré cocog kanggo plaza, pusat perbelanjaan, stadion, papan reklame, kasino lan macem-macem aplikasi ruangan.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

2. Rating Cuaca Waterproof IP65

Stabil lan andal kanthi Rating IP65
Produk njaba kanthi kunci minangka kunci kanggo njamin umur dawa layar tampilan iklan outdoor.
Panel iklan pariwara njobo sukses ngliwati tes reliabilitas lingkungan lan tes anti banyu, bisa digunakake ing cuaca sing paling ala.

56AW`E07H(6K)}V]GTWBPG3

3. Padhang Dhuwur

Kunci layar LED pariwara ruangan sing berkualitas yaiku padhange variabel kanggo kondisi apa wae awan utawa wengi, layar LED njaba ruangan iklan tradisional Lightall duwe penawaran padhang antara 6500-7500 nit.
3000: 1 Kontras
Ngadopsi chip led kualitas tinggi kanggo mesthekake 7000nit padhang. Sanalika, kabeh tampilan sing dipimpin bisa kontras banget ing sangisore sunar srengenge, sampeyan bisa kanthi jelas nonton gambar / video kasebut.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

4. Ukuran Khusus

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Layar LED pariwara tradisional sing padhang bisa digawe kanthi macem-macem ukuran kabinet supaya cocog karo instalasi tampilan LED ruangan sing unik.

5. Aplikasi

Digunakake kanthi akeh kanggo pariwara, hiburan, lan liya-liyane.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

6. Parameter

Seri Produk P3 P4 P5 P6 P8 P10
Jarak piksel 3mm 4mm 5mm 6mm 8mm 10mm
Ukuran kabinet 960x960mm 1024x1024mm 960x960mm 960x960mm 1024x1024mm 960x960mm
Resolusi kabinet 320x320dots 256x256 titik 192x192 titik 160x160 titik 128x128 titik 96x96dots
Padhang ≧ 5500CD ≧ 5500CD ≧ 6500CD ≧ 6500CD ≧ 6500CD ≧ 6500CD
Jarak tampilan paling apik ≧ 3m ≧ 4m ≧ 5m ≧ 6m ≧ 8m 10m
Kapadhetan Piksel 111111dots / ㎡ 62500 titik / ㎡ 40000 titik / ㎡ 27777 titik / ㎡ 15625 titik / ㎡ 10000 titik / ㎡
Jarak tampilan paling apik ≧ 3m ≧ 4m ≧ 5m ≧ 6m ≧ 8m 10m
Bobot Kabinet 35kg
Tingkat anti banyu IP65
Tingkat Refresh 3840Hz
Jaminan 3 taun
Jangka Urip ≧ 100000jam

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk