Tampilan Lampu LED Sewa Lampu 500x1000mm

Katrangan singkat:

Layar LED sewa sudhut mlengkung ing njero ruangan lan njaba kanthi pangopènan ngarep lan mburi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> 1. Latar mburi Profesional, Tahap lan Solusi Acara

Layar LED sewa sudhut mlengkung ing njero ruangan lan njaba kanthi pangopènan ngarep lan mburi.
Pilihan kaping pirang-pirang piksel
P2.604 / P2.976 / P3.91 / P4.81

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

2. Layar LED Rental Kanthi Refresh Dhuwur lan Déwan Fleksibel

Pilihan njero ruangan lan ruangan, instalasi magnetik modul, pangopènan ngarep lan mburi, kabinèt casting aluminium mati, flatness ultra-dhuwur, kesalahan flat screen kabèh <= 0,01mm.
Lemari saka macem-macem batch padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi, proteksi dhuwur, cuaca lan tahan korosi semprotan uyah.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

3. Sambutan Mulus

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Kesalahan rata-rata layar <= 0.01mm.
Lemari klompok sing beda ukurane padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi.

4. Kurva Akurasi Dhuwur

Saben kabinet sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung sing ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

5. Tingkat Waterproof

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Ditrapake kanggo panggunaan ruangan.
Resistansi korosi nyemprotake cuaca lan uyah.

6.Keuntungan Kita

Tingkat nyegerake dhuwur
Padhang dhuwur
Kontras dhuwur

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Tes Layar
Saben produk Liwat 72 jam tes pra-pangiriman

Lightall Rental LED Display 500x1000mm Series (7)
Ukuran: 500x1000mm & 500x500mm
Pangguna bisa DIY layar gedhe kanthi macem-macem ukuran lan nada piksel.
Lightall Rental LED Display 500x1000mm Series (7)

7. Aplikasi

Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan.
Contone: acara, olahraga, pameran dagang, hiburan, konser, omah ibadah, manten, pameran, lsp.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Parameter

Seri Produk P2.604 P2.976 P3.91 P4.81
Jarak piksel 2.604mm 2.976mm 3.91mm 4.81mm
Ukuran kabinet 500x1000mm 500x1000mm 500x1000mm 500x1000mm
Resolusi kabinet 192x384 titik 168x336 titik 128x256 titik 104x208 titik
Kapadhetan Piksel 147456 titik / ㎡ 112896 titik / ㎡ 65410 titik / ㎡ 43264 titik / ㎡
Jarak tampilan paling apik ≧ 2m ≧ 2m ≧ 3m ≧ 4m
Padhang 1300 1300 5500 5500
Bobot Kabinet 11kg
Tingkat anti banyu IP65
Tingkat Refresh 3840Hz
Jaminan 3 Taun
Jangka Urip ≧ 1000000jam

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita