Tampilan LED Sewa Kilat Seri 500x500mm

Katrangan singkat:

Layar LED sudhut mlengkung kanthi presisi tinggi kanthi perawatan ngarep lan mburi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> 1. Solusi latar, Tahap lan Acara

Layar LED sudhut mlengkung kanthi presisi tinggi kanthi perawatan ngarep lan mburi.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

2. Layar LED Sewa Refresh Dhuwur Kanthi Pangopènan Ngarep Lan Mburi

Pilihan njero ruangan lan ruangan, instalasi magnetik modul, pangopènan ngarep lan mburi, kabinèt casting aluminium mati, flatness ultra-dhuwur, kesalahan flat screen kabèh <= 0,01mm.
Proteksi dhuwur, cuaca lan uyah tahan korosi.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

3. Desain Modular

Tanpa sambungan kabel, sinyal lan daya bisa mindhah luwih stabil lan andal.
Papan HUB nyambung modul lan pasokan listrik langsung ora nganggo kabel.
Gampang nyopot tutup mburi, mung kudu ngeculake 4 sekrup kanthi manual.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

4. Sambutan Mulus

Kesalahan rata-rata layar <= 0.01mm.
Lemari klompok sing beda ukurane padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series
Kurva Akurasi Dhuwur
Saben kabinet sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung sing ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.
Lightall Rental LED Display 500x500mm Series
Lancip lan Cahya
Bobot: udakara 7,5 kg / kabinet, bisa nggawa siji, ngirit wektu lan gaweyan.
Kekandelan: Kabinet aluminium casting, kekuatan tinggi, ketahanan tinggi, presisi tinggi, ora gampang deformasi, mung ketebalan 80mm.
Flat: kesalahan flatness ≦ 0.2mm, kanthi efektif ngilangi fenomena mozaik.
Instalasi Cepet: kabinet nggunakake kunci cepet, rong detik lemari jejer, kabel plug udara nyambung luwih cepet.
Pangopènan gampang: desain modular magnetik, gangguan posisi apa wae bisa gampang dilayani lan dipasang ing ngarep.
Desain kompatibilitas: panggunaan njero ruangan lan ruangan, ngidini macem-macem nada piksel.
Dhuwur abu-abu, nyegerake dhuwur, abu-abu 13 bit, refresh rate 3840Hz.
Desain disipasi panas, ora perlu kipas angin lan kondisioner, kepiye swara, kurang bobot, murah regane.
Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

5. Aplikasi

Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan lan acara.
Contone: acara, olahraga, pameran dagang, hiburan, konser, omah ibadah, manten, pameran, lsp.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series (3)

Parameter

Seri Produk P2.604 P2.976 P3.91 P4.81
Jarak piksel 2.604mm 2.976mm 3.91mm 4.81mm
Ukuran kabinet 500x500mm 500x500mm 500x500mm 500x500mm
Resolusi kabinet 192x192 titik 168x168 titik 128x128 titik 104x104 titik
Jarak tampilan paling apik ≧ 2m ≧ 2m ≧ 3m ≧ 4m
Kapadhetan Piksel 147456 titik / ㎡ 112896 titik / ㎡ 65410 titik / ㎡ 43264 titik / ㎡
Jarak tampilan paling apik ≧ 2m ≧ 2m ≧ 3m ≧ 4m
Padhang 1300 1300 5500 5500
Bobot Kabinet 7,5kg
Tingkat anti banyu IP65
Tingkat Refresh 3840Hz
Jaminan 3 Taun
Jangka Urip ≧ 1000000jam

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita