Tampilan LED Stadium Lightall

Katrangan singkat:

Stadion Olahraga Acara Stadion Sepak Bola Perimeter Led Layar Besar


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Tampilan LED Stadion Lampu

Desain Tiga Dhuwur lan Efek Visual sing Apik banget kanggo Video Langsung
Tingkat nyegerake dhuwur nganti 3840Hz, ora ana garis pemindaian lan tambalan warna nganggo kamera HD;
Skala abu-abu dhuwur nganti 16 bit, nggawe gambar urip lan landhep;
Padhang sing dhuwur nganti 7000 nits, nggawe gambar cukup jelas sanajan srengenge langsung.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

2. Instalasi & pangopènan cepet,

Lightall Stadium LED Display (2)

Bingkai kabinet sing luwih kuat & luwih akurat.
Definisi & resolusi dhuwur.
Desain Humanisasi
Kanthi topeng layar alus lan tutup kabinet, bisa nglindhungi para pemain supaya ora cilaka sajrone pertandingan.

3.Angle Adjustable 75-90 derajat

Struktur Dhukungan Dhasar Independen, Luwih Stabil tinimbang sing Dikira

Sudut struktur dhukungan dhasar bisa diatur kaya sing sampeyan butuhake, supaya cocog karo sudut pandang sing paling apik kanggo pamirsa lan kamera.  

Lightall Stadium LED Display (2)

Sistem Data Serep Panas
Ngadopsi desain serep dual data / kontrol serep, yen ana siji baris data / kontroler rusak, baris data / kontrol liyane bakal bakal bisa digunakake kanthi otomatis, supaya layar terus aktif ing siaran langsung.

Rating IP Dhuwur sing Cocog kanggo Gunakake ruangan
Loro-lorone bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan, amarga dilengkapi teknologi SMD ruangan paling anyar. Lan thanks kanggo rating IP65 sing lengkap - pancen anti banyu. 

Konektor Penerbangan Standar Tinggi

Konektor penerbangan profesional ngaktifake macem-macem plug lan copot, lan anti banyu bisa kebak. Iki njamin layar sing stabil lan andal, utamane ing sawetara acara penting.

4. Aplikasi

Tampilan stadion sing cocog kanggo macem-macem stadion olahraga, kayata gelanggang, lapangan basket, lapangan bal-balan, lapangan hoki, rugbi sing diajokake, lsp.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

5. Parameter

Seri Produk P6 P8 P10
Jarak piksel 6mm 8mm 10mm
Ukuran kabinet 960x960mm 960x960mm 960x960mm
Resolusi kabinet 160x160 titik 120x120dots 96x96dots
Padhang ≧ 6500CD ≧ 6500CD ≧ 6500CD
Jarak tampilan paling apik ≧ 6m ≧ 8m 10m
Kapadhetan Piksel 62500 titik / ㎡ 40000 titik / ㎡ 27777 titik / ㎡
Jarak tampilan paling apik ≧ 4m ≧ 5m ≧ 6m
Bobot Kabinet 35kg
Tingkat anti banyu IP65
Tingkat Refresh 3840Hz
Jaminan 3 taun
Jangka Urip ≧ 1000000jam

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita