Tampilan Lampu LED Transparan

Katrangan singkat:

Tampilan LED transparan apik kanggo dekorasi, desain kreatif lan panggunaan pariwara, kerjane padha karo layar LED normal, sing paling cocog kanggo tembok bangunan kaca ing njero ruangan. Animasi 3D sing kreatif bakal nggawa pengalaman visual sing nyengsemake lan jelas, lan masarakat bisa ndeleng liwat kaca tanpa ngalangi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1.Tampilan Layar Led Kaca Jendela Luar Ruangan Transparan

Tampilan LED transparan apik kanggo dekorasi, desain kreatif lan panggunaan pariwara, kerjane padha karo layar LED normal, sing paling cocog kanggo tembok bangunan kaca ing njero ruangan. Animasi 3D sing kreatif bakal nggawa pengalaman visual sing nyengsemake lan jelas, lan masarakat bisa ndeleng liwat kaca tanpa ngalangi.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

2. Fitur Produk

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Tampilan layar transparan profesional, sumunar jendhela sampeyan.
Transparansi dhuwur kanthi tingkat transparansi luwih saka 75% kanggo ngarep lan mburi.
Wong bisa ndeleng video lan foto liwat kaca kanthi cetha tanpa ana blokir.

Lampu super, saben panel sing dipimpin udakara 7kg
Pangopènan ngarep.
Kontrol nganggo 3G, 4G, USB lan HDMI.
Prestasi bisa ngirim video lan gambar kanthi APP terminal cerdas.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

IP65 tingkat anti banyu
Digunakake kanthi wiyar kanggo njero ruangan ruangan lan ruangan
Lightall Rental LED Display 500x500mm Series
Instalasi lan Pangopènan sing Gampang
Ora butuh struktur baja, ngirit wektu lan biaya instalasi, cocog banget kanggo instalasi tetep utawa sewa.
Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Proyek instalasi ing tampilan situs

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lamaran

Layar sing dipimpin transparan yaiku kesepakatan kanggo pusat perbelanjaan tembok kaca, pusat perbelanjaan, toko rantai merek, toko 4S, toko perhiasan, bandara, pameran, pameran mode, lsp.

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

Parameter

Informasi iki mung kanggo referensi sampeyan amarga beda konfigurasi lan paramèter kanggo produk.

Seri Produk P3.91
Jarak piksel 3.91-7.81mm
Ukuran Kabinet 1000 * 500mm
Ukuran Modul 500 * 250mm
Mode Drive 1/7 pindai
Bobot Kabinet 7kg
Padhang 5500CD
Jarak tampilan paling apik 3m-50m
Ndeleng Angle H: 120 °, V: 120 °
Tingkat Refresh 3840Hz
Input Daya AC110V / 220V, 60Hz
Tingkat Refresh -30 ℃ ~ + 70 ℃
Kelembapan Operasi 10 ~ 90% RH
Jaminan 3 Taun
Jangka Urip ≧ 1000000jam
Cara Kontrol NOVASTAR, LINSN, WARNA WARNA
Sistem Operasi Win98, Win2000, XP, Win7, Win8, Win10
Sertifikat CE, ROHS, FCC

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita