Warta

  • Indoor P4mm Rental LED Display Case In Poland

    Kasus Tampilan LED Rental P4mm Indoor Ing Polandia

    Tampilan LED 5x3.072m Warna P4mm Indoor Tampilan LED 512x512mm Die Casting Kabinet Aluminium Refresh Kecerahan Tinggi 62500pixel / m2 Ukuran kabinet: 512x512mm Resolusi Kabinet: 128x128pixels Berat: sekitar 8kg jumlah Kabinet: 60 pcs, 10 pcs d ...
    Waca liyane
  • Small Pixel Pitch Indoor LED Display

    Tampilan LED Indoor Pixel Pitch Cilik

    1.Prosesing CNC presisi tinggi, gampang entuk panyambungan lancar. Yen digunakake ing konferensi video remot, praupane karakter ora bakal pisah. Nalika nampilake WORD, EXCEL, PPT lan file liyane, ora bakal ana kebingungan antarane patchwork lan tabel separators, asil ...
    Waca liyane
  • New Series Rental LED Display

    Tampilan LED Sewa Seri Anyar

    Fitur tampilan seri anyar sing dipimpin sewa 1. Layar LED sudhut mlengkung presisi Tinggi kanthi perawatan ngarep lan mburi. 2. Desain Modular Tanpa sambungan kabel, sinyal lan daya bisa mindhah ...
    Waca liyane