Warta industri

  • Small Pixel Pitch Indoor LED Display

    Tampilan LED Indoor Pixel Pitch Cilik

    1.Prosesing CNC presisi tinggi, gampang entuk panyambungan lancar. Yen digunakake ing konferensi video remot, praupane karakter ora bakal pisah. Nalika nampilake WORD, EXCEL, PPT lan file liyane, ora bakal ana kebingungan antarane patchwork lan tabel separators, asil ...
    Waca liyane
  • New Series Rental LED Display

    Tampilan LED Sewa Seri Anyar

    Fitur tampilan seri anyar sing dipimpin sewa 1. Layar LED sudhut mlengkung presisi Tinggi kanthi perawatan ngarep lan mburi. 2. Desain Modular Tanpa sambungan kabel, sinyal lan daya bisa mindhah ...
    Waca liyane