• Lightall Rental LED Display 500x500mm Series

    Tampilan LED Sewa Kilat Seri 500x500mm

    Layar LED sudhut mlengkung kanthi presisi tinggi kanthi perawatan ngarep lan mburi.

  • 2020 New Arrival Rental LED Display Series

    Seri Tampilan LED Sewa Kedatangan Anyar 2020

    Ultra-tipis & Ultra-light
    Kabinet aluminium casting, presisi tinggi kanthi splicing mulus
    Efektif & cepet banget kanggo transportasi lan layar,
    Padhang sing dhuwur lan bisa disetel, cocog karo kebutuhan sing beda-beda kanggo para pelanggan ing lingkungan.

  • Lightall Indoor Fixed LED Display

    Tampilan LED Fix Indoor Lightall

    Dirancang khusus kanggo aplikasi tampilan LED tetep kanthi desain fashion
    Instalasi gampang tanpa struktur baja kanggo ndandani, bisa digantung utawa dipasang ing tembok lsp.
    Jembar piksel Ultra sempit P2.6 / P2.97 / P3.91 / P4.81
    Ringan 6kg, aluminium mati, ultra tipis, kekandelan 60mm
    Total Pangopènan Ngarep kanggo ngirit ruangan, trep lan cocog ing endi wae
    Digunakake ing pusat perbelanjaan, kereta bawah tanah, bioskop, ruang rapat, bandara lsp.

  • Lightall Curved LED Display

    Tampilan Lampu LED sudhut mlengkung

    Desain anyar, tambahake pigura lan topeng silikon, Magnet semat, nyuda kesenjangan jahitan. Kolom magnet empuk, tipis, kuat, modul dipimpin fleksibel paten.

  • Lightall Poster LED Display

    Tampilan LED Poster Lampu

    Lampu super, saben layar poster sing dipimpin udakara 35kg
    Gampang dipasang lan dipindhah.
    Pangopènan ngarep.
    Kontrol nganggo 3G, 4G, USB lan HDMI.
    Prestasi bisa ngirim video lan gambar kanthi APP terminal cerdas.
    Poster LED 2-6 pcs bisa digabung lan ngasilake gambar sing lengkap.
    Dhukungan jogan, gantung dipasang

  • Lightall Stadium LED Display

    Tampilan LED Stadium Lightall

    Stadion Olahraga Acara Stadion Sepak Bola Perimeter Led Layar Besar

  • Lightall Outdoor LED Display

    Tampilan LED Luar Ruangan Lampu

    Tampilan iklan njaba ruangan dirancang lan dibangun kanggo nahan kahanan cuaca sing ora apik lan nyedhiyakake pilihan papan reklame tampilan LED luar biasa sing bisa sampeyan prelu dipercaya.

    Layaré cocog kanggo plaza, pusat perbelanjaan, stadion, papan reklame, kasino lan macem-macem aplikasi ruangan.

  • Lightall Transparent LED Display

    Tampilan Lampu LED Transparan

    Tampilan LED transparan apik kanggo dekorasi, desain kreatif lan panggunaan pariwara, kerjane padha karo layar LED normal, sing paling cocog kanggo tembok bangunan kaca ing njero ruangan. Animasi 3D sing kreatif bakal nggawa pengalaman visual sing nyengsemake lan jelas, lan masarakat bisa ndeleng liwat kaca tanpa ngalangi.

  • Lightall Rental LED Display 500x1000mm Series

    Tampilan Lampu LED Sewa Lampu 500x1000mm

    Layar LED sewa sudhut mlengkung ing njero ruangan lan njaba kanthi pangopènan ngarep lan mburi.

  • LIGHTALL Indoor HD LED Video Wall Display

    Tampilan Tembok Video LED HD Indoor LIGHTALL

    Panel UHD dipimpin panel khusus digunakake kanggo studio TV, pusat konferensi, pusat monitoring lan bioskop, museum, dll. Sambungan tanpa wates, rasio kontras sing dhuwur, tingkat refresh anyar, level abu-abu sing dhuwur 16.